Tuntunan Ngibadah Sholat (Mawi Boso Jowo)

Rp 20.000

Stok kosong

Kategori:

Product Description

Buku ini merupakan tuntunan ibadah shalat menurut contoh Rasulullah SAW, dalam bahasa jawa.

DAFTAR ISI

BAB I WUDLU
A. Dhasar Dhawuh “Wudlu” Saderengipun Sholat
B. Carane Wudlu lan Sunnah-sunnahipun
C. Dalil Ngrumiyinaken Ingkang Tengen lan Jumlah Masuh ing Wudlu
D. Perkawis Ingkang Mbatalaken Wudlu
1. Dalil-dalil perihal ingkang mbatalaken wudlu
2. Dalil-dalil perihal ingkang dianggep mbatalaken wudlu, padahal mboten batal

BAB II MANDI JANABAH
A. Pangertosan Mandi Janabah/ Adus Gedhe/ Adus Kramas
B. Cara Mandi Janabah/Adus Gedhe/ Adus Kramas

BAB III TAYAMMUM
A. Pangertosan Tayammum
B. Ingkang Saged Nindakaken Tayammum
C. Cara Tayammum

BAB IV SHOLAT
A. Pangertosan Sholat
B. Dalil-dalil Kewajiban Sholat kangge Muslim
c. cara Nindakaken Sholat
1. Qiyam (Jumeneng)
2. Takbiratul Ihram
3. Maos: Donga Iftitah
4. Maos: Ta’awudz
5. Maos: Basmallah, Al-Fatihah, Amiin
6. Maos Surat/ Ayat-ayat Al-Qur’an
7. Takbir-Ruku’
8. Maos Tasbih Ruku’
9. I’tidal
10.Wekdal I’tidal Maos Tahmid
11.Sujud (Kaping Sapisan)
12.Wekdal Sujud-Maos Tasbih Sujud
13.Tangi Saking Sujud 1 (setunggal) Lenggah Atawisipun 2 Sujud
14.Wekdal Lenggah Antawisipun 2 Sujud
15.Sujud Ingkang Kaping Kalih
16.Jumeneng Kanthi Sedhakep Kita Miwiti Reka’at Ingkang Kaping Kalih (2)
17.Lenggah At-Tahiyyat Awwal
18.Wekdal Lenggah At-Tahiyyat Awwal: Maos Tasyahud lan Sholawat
19.Waosan Tasyahud
20.Maos Sholawat
21.Lenggah At-Tahiyyat Akhir
22.Maos Donga
23.Salam

BAB V DZIKIR SASAMPUNIPUN SHOLAT

Diterbitkan oleh Yayasan Majlis Tafsir Al-Qur’an

 

Additional Information

Berat 0.1 kg
Dimensi 20 x 14.5 x 0.5 cm

Ulasan

Belum ada ulasan.

Be the first to review “Tuntunan Ngibadah Sholat (Mawi Boso Jowo)”

Tujuan Pengiriman

X